28 Kasım 2013 Perşembe

ATANDIM ATANDIM

Çok şükür :) Atandım.Ankara'da bir bakanlığa avukat olarak.Çok şükür rabbim yolumu açtı.İlk maaşımda ne istersiniz sevgili izleyicilerim :))
Hem de sevgilim de şu an Ankara'da staj görüyor.Evimizi kurucaz.Resmi ve dini nikahı da yaptık mı evlenene kadar da birlikte kalabiliriz :))Yuppiiii :)

21 Kasım 2013 Perşembe

Nişanı yaptık,İşim de var gibi :)

Sevgili blogcanlar nasılsınız? ben etraftaki sinir bozucu insanlara rağmen iyiyim.İstemeyi ve nişanı atlattık.Bir sürü de mülakat hakkım var,olmadı kpss merkezi atamayla Ankara'da bir kurumda avukat oluyorum inşallah.Tabii ben size ruhsat aldığımı yazmamıştım de mi?Şimdilik bunları bilin.Tekrar görüşücez :)

19 Kasım 2013 Salı

Chocchic Çekilişimizin Sonucu

Evet sevgili takipçilerim bir çekilişimizin daha sonuna geldik.
Gelelim talihliye



Perihan
blogu
 http://irepcan.blogspot.com/2013/10/kendinin-ruh-doktoru-chocchic.html
Yazımın kusuruna bakmayın nişanı yeni atlattık.Çok yorgundum acele acele öyle oldu
Sırada ne çekilişler var bir bilseniz :) Beklemede kalın.

18 Kasım 2013 Pazartesi

Chocchic Çekilişimiz Başlasın O Zaman :)) Fotoğraflı Çikolata Hediye

Hani bazen bizim için çok değerli insanlara hediye alırken günlerce acaba ne alsam diye düşünür dururuz ya.İşte bu post sizi o dertten kurtaracak. Sevgilime onu özel hissettirecek bir hediye arayışı içindeyken ChocChic ile tanıştık. Tabi ki ben sadece kendime müslüman değilim. Sizin içinde çok çok özel bir hediye ayarladık.
İşte kazanacağınız hediye Kitap kutuda fotoğraflı çikolata.



Tabii ki burada sizin resminiz olacak.Belki sevgilinizle,eşinizle,arkadaşınızla, çocuğunuzla belki de ailecek :))


Sevgilinize annenize ya da yakın bir arkadaşınıza hediye edebilirsiniz.Çikolataları afiyetle yiyip kutuyu evinizin bir köşesine koyabilirsiniz.

Şartlar ise çok basit
Bloguma ve bloglovinime üye olmak
Chocchic'i  facebook'tan ve Twitter'dan beğenmek.
Blogu olanların blogtan (ayrı bir post olursa +2), olmayanların ise facebook ve twitterdan duyurması.
Bunlar zorunlu şartlardı.
Siteye buradan üye olursanız +5 çekiliş hakkı.
Yapacaklarınız işte  bu kadarcık.Çekiliş 18 Kasım'da bitecek.
Hadi hepinize bol şanslar 



3 Kasım 2013 Pazar

KIZ İSTEMEDE NE GİYSEM?SAÇIMI NASIL YAPSAM?

Allah'ım ne güzel telaşlar bunlar.İsteyen herkese nasip et. Bu temennilerimi paylaştıktan sonra çok önemli bir konuya gelelim.Kız istemede ne giysem.Bugün ne giysem de paylaşılmadı ki nereden bilelim ne giysek :)) Kız isteme töreninde ortama uygun, abartıdan uzak seçimler yapmak gerek. Cici cici bir kız olmak için pantolon giymek yerine günlük şıklık diye adlandırılan elbiseleri tercih edebiliriz. İri desenli ve çok mini modellerden kaçınalım, oldukça sade ve şık olalım. O akşam kahve servisi yapacağımız düşünülürse fazla göğüs dekoltesi de hoş olmayacaktır. Mazallah bırakıp kaçarlar bizi :) Dantel detaylı elbiseler, vücuda oturan asimetrik elbiseler ya da küçük şifon elbiseleri tercih edebiliriz. Renk konusunda kendimizi kısıtlamayalım. Bize ve elbisenin modeline yakışan her rengi tercih edebiliriz. Bu konuda İpekyol size yardımcı olacaktır. Ben isteme kıyafetimi oradan edindim.İşte benim kıyafetim :) 9 Zevkimize güveniyorsak neden şık bir etek-bluz kombini yapmayalım? Aradığınız tarzda bir elbise bulamıyorsak siyah etek üzerine şık bir bluzla söz gecenize çok daha kolay hazırlanabiliriz.Ben eğer aradığım elbiseyi bulamasaydım mango'dan aldığım bir etek üzerine şık bir peplum giyecektim. Ama cici cici bir elbisenin yeri ayrı :)) Ayakkabı almadım. Çünkü elbiseme oldukça uyan bir ayakkabım vardı. İşte bu ayakkabı :)) lacivert lacivert olucam o akşam :)) Saçlar nasıl olmalı?Ben seçimimi maşadan yana kullandım.Kuaföre gidicem. Ama makyajımı kendim yapmayı düşünüyorum. Ama lütfen en son maşa gibi maşa olmasın. Dağıtılsın. Bana dua edin kızlar kazasız belasız geçsin o günümüz.Darısı başınıza....