23 Aralık 2013 Pazartesi

TANIŞMIŞ MIYDINIZ?;ORGANİQUE

Organique markalı ürünler Polonya Menşeli ürünler. Bu marka 10 yıl önce Thomas Czarski tarafından kurulmuş.Uzun yıllar Fransa’da kozmetik sektöründe çalışan Thomas Czarski bu bilgi ve birikimini ülkesine yaptığı bir yatırımla değerlendirmek istemiş ve yüksek kalitede,doğal içerikli , etkili yüz , vücut bakımı ve SPA grubu ürünlerini bu marka ile piyasaya sunmuştur. 



Oraganique ürünleri güvenli formül dediğimiz  Paraben,Silikon, Etanol,PEG,Sülfat,Parafin,Phtalates,Vazelin,Formaldehit,SLES,SLS,ALS,Etanolamin,Sentetik Boya,Alkol içermeyen güvenli formül ile üretilmiştir.
Üretim esansında hayvansal bir ürün kullanılmamıştır ve hayvanlar üzerinde test edilmemiştir. Ayrıca Organique ürünlerinde üretim prosesi İyi Üretim Uygulamaları(GMP) ve İyi Hijyen Uygulamaları(GHP) prensiplerine göre yapılandırılmıştır.


Cilt bakımı grubumuzda genç ve olgun ciltlerin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak temizleyiciler, tonikler, peelingler, krem ve maskelerin yanı sıra akne ve kuperoz  gibi problemli ciltlerin iyileştirilmesine yönelik ürünler de mevcuttur.
Vüct Bakımı ürünleri peeling, duş jeli, vücut losyonu şampuan,saç ve vücut maskeleri gibi standart ürünlerin yanında selülit tedavisine ve sıkılaşmaya yönelik kahveli ve çikolatalı seriler,vücudunuza adeta bir vitamin bombardımanı yapan ve yenileyen keçi sütlü cranberryli seriler, el ve ayak bakımına yönelik bireysel ve profesyonel seriler mevcuttur.
SPA Terapi grubu ürünleri ise hem kendi evinizi hoş bir Spa’ya çevirebileceğiniz bireysel ürünlerin yanı sıra profesyonel SPA’lar için hazırlanmış çok özel ürünleri içerir.
Banyo topları, köpükleri, masaj yağları, masaj kandilleri ,özel kil maskeleri ile çok güzel dakikalar geçirerek günün bütün yorgunluk ve stresini atabilirsiniz.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder